Contact

 

Grădiniţa “Palatul Copiilor” este amplasată în Sectorul 3, Str. Morilor, Nr.19Metrou Timpuri Noi (exact în spatele fostei fabrici Timpuri Noi) şi dispune de un spaţiu de aproximativ 350 de metri pătraţi împarţit în 3 săli pentru activităţi şi dormitoare, 2 săli de mese, 2 săli pentru pregătirea mesei, bibliotecă, un cabinet medical şi un cabinet metodic precum şi un spaţiu de 100 de metri pătraţi pus la dispoziţie pentru activităţile opţionale, serbări, loc de joacă sau organizări de evenimente.
Grădiniţa este dotată cu centrale termice proprii şi o curte exterioară.

Telefon:  0740.67.37.42 Nena Maria

Fix:           031. 425.16.35

Email:    office@palatulcopiilor.org

 

 

Personal cu experienţă

Experienced Staff

 O echipă tânără, pasionată şi implicată emoţional în lucrul cu copiii, cu experienţă în domeniul educaţional şi orientată către performantă vă asteaptă pentru a creiona împreună o lume de poveste cu personaje felurite de la care fiecare copil va învăţa tainele vieţii.

citeste mai mult....

 

Reading

Prietenii cartilor

   Am pus la dispoziţia copilului o bibliotecă semnificativă, care va fi îmbogăţită pe parcurs cu exemplarele preferate ale copiilor dumneavoastră încercand să trezim astfel în copilul dumneavoastra pasiunea pentru carte.

    Încercăm să creăm o prietenie strânsă înca de la cea mai fragedă vârsta între copii şi cărti pentru ca adultul de mai târziu să aibă o bază solidă

citeste mai mult...

 

Activităţi matematice

Math Lessons

  În Grădiniţa Palatul Copiilor se învaţă prin joc formele, dimensiunile şi volumul obiectelor. Copiii învaţă interactiv să numere, să calculeze şi să facă operaţii matematice în funcţie de vârstă.

                                                                                 

English

English Lessons

   În Grădiniţa Palatul Copiilor predarea este realizata atât în limba engleza cât şi în limba română prin materiale didactice interactive, cantece şi poveşti. Astfel copiii vor asimila informaţiile în ambele limbi fără dificultate.