Prietenii cărţilor

 

Am pus la dispoziţia copilului o bibliotecă semnificativă, care va fi îmbogăţită pe parcurs cu exemplarele preferate ale copiilor dumneavoastra încercând să trezim astfel în copilul dumneavoastră pasiunea pentru carte.

Încercăm să cream o prietenie strânsă încă de la cea mai fragedă vârstă între copii şi cărţi pentru ca adultul de mai tarziu să aibă o bază solidă de informaţii, o imaginaţie bogată şi să-şi dezvolte abilităţile cognitive.

Astfel, copiii vor învăţa cuvinte noi, vor dezvolta un vocabular armonios şi vor avea o gândire algoritmică şi euristică adaptată vârstei.

Vrem să ne mândrim că aceşti copii sunt modele pentru societate, ca au un comportament adecvat şi civilizat, că ocrotesc mediul în care traiesc, că ne reprezintă cu mândrie, respectă oamenii care îi înconjoară şi crează o lume mai frumoasă.

Pentru acest lucru au la dispoziţie personal adecvat care le orientează paşii în viaţă şi le cultivă gustul pentru cărţi.

Vrem să dăinuim în viaţa copiilor dumneavoastră, iar aceştia să-şi amintească peste ani şi ani de cea mai frumoasă etapă a vieţii, să ne viziteze şi să le urmărim parcursul în viaţă.

 

Activităţi matematice

Math Lessons

  În Grădiniţa Palatul Copiilor se învaţă prin joc formele, dimensiunile şi volumul obiectelor. Copiii învaţă interactiv să numere, să calculeze şi să facă operaţii matematice în funcţie de vârstă.

                                                                                 

English

English Lessons

   În Grădiniţa Palatul Copiilor predarea este realizata atât în limba engleza cât şi în limba română prin materiale didactice interactive, cantece şi poveşti. Astfel copiii vor asimila informaţiile în ambele limbi fără dificultate.