DJ-Catalog2

Lumea cartilor

 

Pentru a cultiva gustul copilului pentru lectura ne-am gandit sa organizam momente speciale in care acestia sa devina cei mai buni prieteni ai cartilor. Accesul la cartile specifice varstei, care le starnesc interesul, este pentru noi un semn ca ceea ce copilul acumuleaza la varste fragede se va multiplica odata cu trecerea timpului.

Pentru  a stimula atat competitia cat si colaborarea organizam concursuri in echipe, in asa fel incat copiii vor exersa atat lucrul in echipa cat si lucrul individual.

Vom incerca prin teste periodice sa monitorizam evolutia copiilor dumneavoastra pentru a ne demonstra eficacitatea sau pentru a aduce imbunatatiri procesului educativ.

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Activităţi matematice

Math Lessons

  În Grădiniţa Palatul Copiilor se învaţă prin joc formele, dimensiunile şi volumul obiectelor. Copiii învaţă interactiv să numere, să calculeze şi să facă operaţii matematice în funcţie de vârstă.

                                                                                 

English

English Lessons

   În Grădiniţa Palatul Copiilor predarea este realizata atât în limba engleza cât şi în limba română prin materiale didactice interactive, cantece şi poveşti. Astfel copiii vor asimila informaţiile în ambele limbi fără dificultate.