Personal cu experienţă


        O echipă tânără, pasionată şi implicată emoţional în lucrul cu copiii, cu experienţă în domeniul educaţional şi orientată către performantă vă asteaptă pentru a creiona împreună o lume de poveste, cu personaje felurite de la care fiecare copil va învăţa tainele vieţii.

        Ne bucurăm sa avem alături de noi persoane de calitate, implicate emoţional în viaţa copiilor.

Grădiniţa Palatul Copiilor se evidenţiază prin pasiunea personalului pentru lucrul cu copiii. Tânăr şi responsabil, dedicat copilului dumneavoastra, ştie să facă din timpul petrecut la grădiniţă o experienţă unica, experienţă ce va însoţi copilul pe întreag parcursul vieţii deoarece copilăria este temelia vieţii noastre, locul unde ne întorcem în momentele dificile ale vieţii şi care ne dă energia necesară trecerii peste obstacole. Acesta este motivul pentru care copilăria trebuie sa fie de poveste.

Acum trebuie sa acumulăm usor, plăcut şi cu zâmbetul pe buze cu tot ce ne va fi de folos în periplul nostru prin viaţă. Acum se fixează deprinderile care ne vor însoţi întreaga viaţă.

Educatoarele participă la dezvoltarea armonioasă a copiilor şi  modelează personalitatea acestora în timp ce psihologul nostru calăuzeşte paşii copilului dumneavoastra prin copilarie.

Medicul pediatru în colaborare cu asistenta medicală supraveghează starea de sănătate a copiilor şi ajută la dezvoltarea deprinderilor de igienă .

Dacă sunteţi curioşi de veridicitatea spuselor noastre vă asteptăm în vizită pentru a vă convinge de faptul că în unitatea noastră de învatamânt copiii sunt o prioritate. 

 

Personal cu experienţă

Experienced Staff

 O echipă tânără, pasionată şi implicată emoţional în lucrul cu copiii, cu experienţă în domeniul educaţional şi orientată către performantă vă asteaptă pentru a creiona împreună o lume de poveste cu personaje felurite de la care fiecare copil va învăţa tainele vieţii.

citeste mai mult....

 

Reading

Prietenii cartilor

   Am pus la dispoziţia copilului o bibliotecă semnificativă, care va fi îmbogăţită pe parcurs cu exemplarele preferate ale copiilor dumneavoastră încercand să trezim astfel în copilul dumneavoastra pasiunea pentru carte.

    Încercăm să creăm o prietenie strânsă înca de la cea mai fragedă vârsta între copii şi cărti pentru ca adultul de mai târziu să aibă o bază solidă

citeste mai mult...

 

Activităţi matematice

Math Lessons

  În Grădiniţa Palatul Copiilor se învaţă prin joc formele, dimensiunile şi volumul obiectelor. Copiii învaţă interactiv să numere, să calculeze şi să facă operaţii matematice în funcţie de vârstă.

                                                                                 

English

English Lessons

   În Grădiniţa Palatul Copiilor predarea este realizata atât în limba engleza cât şi în limba română prin materiale didactice interactive, cantece şi poveşti. Astfel copiii vor asimila informaţiile în ambele limbi fără dificultate.