Facilităţi

Deoarece ne-am gândit la siguranţa şi sanătatea copiilor dumneavoastra ca şi cum ar fi ai nostri, gradiniţa dispune de urmatoarele facilităţi:

  • bucatarie proprie
  • asistenţă medicală permanentă - prin angajarea unei asistente medicale cu experienta care verifica starea de sănătate a copiilor la inceputul programului zilnic si asigura suportul şi supravegherea pe toata durata zilei. Grădiniţa este dotată cu un cabinet medical complet mobilat si utilat pentru orice situatie neprevazută. Pentru o mai mare siguranţă din punct de vedere medical grădiniţa colaborează şi cu un medic pediatru care verifica starea de sănătate a copiilor ori de cate ori este solicitat.

  • asistenţă psihologică permanentă - prin colaborarea cu un psiholog care îşi va desfăşura activitatea în incinta grădinitei.

  • supraveghere video online si limitarea accesului persoanelor străine prin sistem de siguranţă video.
  • sisteme de siguranţă montate la ferestrele locaţiei care blochează deschiderea acestora de către copii, precum şi sisteme de protecţie a prizelor.
  • saltele memoryfoam - asigură o repartiţie ortopedică a greutăţii corpului pe toata suprafaţa saltelei şi de asemenea oferă o poziţie naturală a coloanei vertebrale în timpul somnulu. Aceste saltele memory cu spuma sunt considerate saltele inteligente deoarece acestea identifica nevoile corpului omenesc si actioneaza in consecinta. O astfel de saltea asimilează temperatura corpului atunci cand stai întins şi actionează pentru a oferi un somn odihnitor. In timp ce straturile inferioare raman ferme, această combinatie creaza echilibrul perfect între confort şi sustinere. Am ales această variantă deoarece este vârsta la care copiii încep să îşi întarească sistemul osos si muscular şi ne dorim să le putem asigura o dezvoltare atât educaţională cât şi fizică la standarde ridicate. 
  • grădiniţa dispune de un spatiu de 100mp pus la dispoziţia copiilor atât pentru activităţile optionale cât si pentru serbari, concursuri, organizarea zilelor onomastice, precum si de o curte exterioara.

Orice propunere, sugestie sau chiar reclamaţie referitoare la buna desfasurare a activităţii în cadrul grădiniţei este binevenită şi o vom rezolva cu interes şi implicare deoarece încercăm sa creăm împreuna cu dumneavoastră o lume mai bună pentru viitor.

Ne dorim sa creăm o comunitate a parintilor, copiilor, cadrelor didactice si societăţii din care sa culegem roadele muncii noastre şi din care să fim apreciaţi ca oameni in viitor.

Vă invităm să ne vizitaţi şi să punem bazele noii societăţi printr-o activitate susţinută în Palatul Copiilor!

Activităţi matematice

Math Lessons

  În Grădiniţa Palatul Copiilor se învaţă prin joc formele, dimensiunile şi volumul obiectelor. Copiii învaţă interactiv să numere, să calculeze şi să facă operaţii matematice în funcţie de vârstă.

                                                                                 

English

English Lessons

   În Grădiniţa Palatul Copiilor predarea este realizata atât în limba engleza cât şi în limba română prin materiale didactice interactive, cantece şi poveşti. Astfel copiii vor asimila informaţiile în ambele limbi fără dificultate.